Hector Malot, Tiny Fischer - Alleen op de wereld

Schrijver:
Titel: Alleen op de wereld
ISBN: 9789041701428
Uitgever: Uitgeverij Rainbow Bv
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Alleen op de wereld is een klassieke roman geschreven door Hector Malot en bewerkt door Tiny Fischer. Het boek vertelt het aangrijpende verhaal van de jonge vondeling Rémi, die door omstandigheden alleen op de wereld komt te staan.

Rémi wordt op jonge leeftijd geadopteerd door Vitalis, een rondreizende muzikant. Samen met Vitalis en zijn dieren trekt Rémi door Frankrijk, waar ze optreden voor het publiek. Rémi leert veel van Vitalis en ontwikkelt een passie voor muziek. Hij geniet van het reizen en de vrijheid die het met zich meebrengt.

Echter, het geluk van Rémi wordt verstoord wanneer Vitalis plotseling overlijdt. Rémi is weer alleen en moet zichzelf zien te redden in een harde wereld. Hij komt terecht bij verschillende pleeggezinnen, maar wordt vaak slecht behandeld en misbruikt. Ondanks alle tegenslagen blijft Rémi hoop houden en zoekt hij naar zijn eigen identiteit.

Tijdens zijn reis ontmoet Rémi verschillende personages die een grote impact op hem hebben. Zo ontmoet hij de lieve mevrouw Barberin, die hem als baby heeft gevonden en altijd van hem heeft gehouden. Ook ontmoet hij de jonge straatartiest Mattia, met wie hij een sterke vriendschap opbouwt. Samen proberen ze te overleven in een wereld vol armoede en onrechtvaardigheid.

Alleen op de wereld is een ontroerend verhaal over een jongen die ondanks alle tegenslagen zijn hoop en moed niet verliest. Het boek behandelt thema's als eenzaamheid, doorzettingsvermogen en de zoektocht naar identiteit. Het laat zien hoe Rémi zich staande houdt in een harde wereld en hoe hij leert om te gaan met de uitdagingen die op zijn pad komen.

Het boek is geschreven in een toegankelijke en meeslepende stijl, waardoor het zowel jongere als oudere lezers zal aanspreken. Het verhaal neemt de lezer mee op een emotionele reis vol ups en downs, waarbij de personages tot leven komen en de lezer zich kan identificeren met hun strijd.

Alleen op de wereld is een tijdloos verhaal dat al vele generaties heeft weten te raken. Het laat zien dat zelfs in de moeilijkste tijden, er altijd hoop is en dat vriendschap en liefde de kracht hebben om te overwinnen. Het is een boek dat je niet onberoerd zal laten en dat je nog lang bij zal blijven na het omslaan van de laatste pagina.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hector Malot, Tiny Fischer - Alleen op de wereld