Peter Simons, Onbekend - Zwemles - Een verhaal over bewustwordi

Schrijver:
Titel: Zwemles - Een verhaal over bewustwording
ISBN: 9789090354507
Uitgever: Aakendonk
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 21,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze roman legt op intrigrerende manier uit hoe je weer grip krijgt op je leven door de relatie tussen jouw emoties en overtuigingen te begrijpen. Geillustreerd met herkenbare voorbeelden zal duidelijk worden hoe je deze kennis juist in de dagelijkse praktijk met succes kan inzetten om te groeien. Korte, bijzonder effectieve meditaties leren je meer en meer over jezelf.
Max staat er alleen voor als zijn vrouw onverwacht vertrekt. Na de eerste paniek krijgt hij langzaam maar zeker in de gaten dat hij eerst met zichzelf aan de slag moet als hij wil dat zijn vrouw in zijn leven zal blijven. In de kantine van het zwembad, waar hij wekelijks wacht tijdens de zwemles van zijn dochtertje, krijgt hij de inzichten en vaardigheden aangereikt die hij nodig heeft. Stapje voor stapje neemt hij de regie over zijn leven weer in handen.

‘Zwemles’ is een toegankelijk en herkenbaar geschreven roman waarin Peter Simons de lezer inzicht geeft in de relatie tussen je gevoelens en je overtuigingen. Hij beschrijft helder welke processen er spelen, hoe je deze kunt onderzoeken en, als je daarvoor kiest, hoe je ze kunt veranderen. De kracht van zijn benadering is dat hij bewustijn tot de essentie heeft teruggebracht. Geen methode, maar gewoon 'zoals het is'. Het verhaal ondersteunt de uitleg. Doordat je meekijkt met de gedachten en ervaringen van de hoofdpersoon zul je herkennen hoe jouw bewustzijn werkt en hoe je je mindset kan afstemmen op jouw zelfgekozen doelen. De voorbeelden uit het verhaal zijn herkenbaar en universeel.

‘Zwemles’ is een uniek en waardevol boek voor iedereen die geïnteresseerd is in bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, verbindende communicatie, gelijkwaardigheid, integriteit en coaching.

Inclusief boekenlegger.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peter Simons, Onbekend - Zwemles - Een verhaal over bewustwording