David Keuning - Bedrijfskunde

Schrijver:
Titel: Bedrijfskunde
ISBN: 9789020731422
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In Bedrijfskunde is gekozen voor twee benaderingen. Allereerst een sterk bestuurlijk gerichte algemene managementoriëntatie, met als uitgangspunt de groei en ontwikkelingsgang van organisaties. En daarnaast voor een functionele managementoriëntatie in verdere opbouw en uitbouw van de bedrijfsorganisatie. Het boek koppelt inzichten uit verschillende deelwetenschappen aan de analyse en beschrijving van het algemeen overkoepelend management.
Deel 1
In deel 1 geeft Bedrijfskunde een beschrijving van een groei- en ontwikkelingsmodel van organisaties en een typering van vraagstukken. Ook draagt het beslissingsmogelijkheden aan die in bedrijven genomen kunnen worden.
Deel 2
Het tweede deel gaat nader in op verschillende beslissingsgebieden van algemeen en functioneel management. In de uitwerking worden regelmatig de onderlinge verbanden tussen de bedrijfsfuncties aangegeven.
Werkboek
Het werkboek koppelt actuele en praktijkvraagstukken in de algemene en functionele bedrijfsvoering aan de behandelde theorie. Zo kan de student vaardigheid opdoen in de aanpak en oplossing van bedrijfsvraagstukken.
Bedrijfskunde is geschikt voor hbo-studenten en leent zich ook goed voor leergangen bedrijfskunde in cursorisch en post-hbo onderwijs.
Over de auteur
Prof. dr. D. Keuning is hoogleraar Organisatie en Leiding bij de Faculteit Economische Wetenschappen en Bedrijfs- kunde van de Vrije Universiteit Amsterdam en programmaleider van de postdoctorale opleiding Management Consultant.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

David Keuning - Bedrijfskunde