Van onze systemen wordt binnen enkele ogenblikken een back-up gemaakt.
Als gevolg hiervan kan de website tijdelijk niet beschikbaar zijn.
Onze excuses voor het ongemak.
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Geldhof. N. en Kok. P.C. - Douglas DC-2. De eerste blikken voge

Schrijver:
Titel: Douglas DC-2. De eerste blikken vogel van de KLM en de KNILM.
Taal: Nederlands
Uitgever: Bonneville b.v. Bergen. (N.H.).
Bijzonderheden: 1997, 336 pagina's, Gebonden met stofomslag, formaat: A4. Conditie: NIEUW zit nog in de folie. Zie foto's.
Prijs: € 18,50
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Op dit moment staan oude vliegtuigen meer dan ooit in de belangstelling. De DDA werkt aan een Douglas DC-2, die eens vlieg klaar zal zijn en waarover Nico Geldhof en Piet C. Kok een fantastisch boek schreven. Piet Kok was jarenlang als vliegend grondwerktuigkundige verbonden aan het Nationaal Luchtvaart Laboratorium; vanaf 1957 werkte hij als vliegtuigtechnicus bij de KLM. Eerder al schreef hij een boek over de Douglas DC-5. Nico Geldhof werkte als ingenieur bij de Bataafsche Petroleum Maatschappij BPM en had speciale belangstelling voor de 'watervliegerij' en de Marine Luchtvaartdienst MLD, Hij schreef enkele boeken, werkte mee aan veel andere boeken en leverde talrijke artikelen aan luchtvaartbladen. Samen schreven ze het prachtig geïllustreerde en inhoudelijk vrijwel volledige boek over de Douglas DC-2. Over de ontwikkeling, geschiedenis en reputatie. Het boek bevat veel (technische) schema's en (maat-) schetsen, een technisch- en een namenregister Een must voor elke liefhebber van geschiedenis en techniek.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geldhof. N. en Kok. P.C. - Douglas DC-2. De eerste blikken vogel van de KLM en de KNILM. Geldhof. N. en Kok. P.C. - Douglas DC-2. De eerste blikken vogel van de KLM en de KNILM. Geldhof. N. en Kok. P.C. - Douglas DC-2. De eerste blikken vogel van de KLM en de KNILM.