W. Stace - Versleuteld verleden

Schrijver:
Titel: Versleuteld verleden
ISBN: 9789021480282
Uitgever: Querido's Uitgeverij BV, Em.
Bijzonderheden: Goed - .
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Engeland, 1820. Als Lord Loveall in de afvalhopen buiten Londen een zwerfhond met een bundel ziet slepen, ontdekt hij dat het dier een pasgeboren baby draagt - voor hem een geschenk uit de hemel, want het geslacht Loveall dreigt uit te sterven. Loveall noemt het kind Rose en neemt het mee naar huis om het als zijn eigen dochter op te voeden.
Maar dan bereikt Rose de tienerleeftijd en kunnen haar dure jurken niet langer verhullen dat ze eigenlijk een jongen is. Rose vlucht en trekt de wijde wereld in. Pas nadat hij met zichzelf in het reine is gekomen, vindt hij de sleutel tot het mysterie van zijn eigen afkomst en legt hij een verschrikkelijk familiegeheim bloot.
Versleuteld verleden is nog het best te omschrijven als een gothic soap opera die even verslavend als meeslepend is. Rose (jongen en meisje ineen) vormt het onweerstaanbare middelpunt van het verhaal, en ontroert met zijn niet aflatende passie voor het leven.
WESLEY STACE (Hastings, 1965) studeerde aan Cambridge University en woont en werkt momenteel in New York. Hij is onder de naam John Wesley Harding bekend als singer-songwriter. Versleuteld verleden is zijn debuutroman.
'Rose is een verteller zoals we ze nog maar weinig tegenkomen: een aan wie je je met veel enthousiasme overgeeft.' Washington Post
'Versleuteld verleden is een fantastisch boek om je in te verliezen' The Telegraph
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W. Stace - Versleuteld verleden