Smit, Ruben & Hillen, Rinkse & Vera, Frans - Oostvaardersplasse

Schrijver:
Titel: Oostvaardersplassen / voorbij de horizon van het vertrouwde
ISBN: 9789081630016
Taal: Nederlands
Uitgever: De Kunst
Bijzonderheden: 2010, paperback met flappen, goed exemplaar
Prijs: € 13,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Het natuurgebied de Oostvaardersplassen is vooral bekend om de enorme aantallen vogelsoorten die er broeden, om de kuddes wilde paarden, runderen en herten en om de zeearenden die voor het eerst sinds eeuwen in Nederland jongen grootbrengen.

Hoe heeft dit ecosysteem in ons dichtbevolkte land spontaan kunnen ontstaan? Hoe kan het ons inspireren in onze omgang met natuur?

Laat je meenemen op een zwerftocht door dit ruige gebied. De prachtige foto's, genomen in alle seizoenen, onder alle weersomstandigheden en op alle uren van de dag, tonen dat schoonheid en rauwheid in de natuur kunnen samengaan. Laat je fascineren door deze bijna on-Nederlandse (water)wildernis, waar de mens bewust niet ingrijpt in de natuurlijke processen van leven en dood. Laat de Oostvaardersplassen je vervullen van verwondering over de kracht van de natuur.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smit, Ruben & Hillen, Rinkse & Vera, Frans - Oostvaardersplassen / voorbij de horizon van het vertrouwde Smit, Ruben & Hillen, Rinkse & Vera, Frans - Oostvaardersplassen / voorbij de horizon van het vertrouwde