Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Vestdijk, S. (Simon) - Anton Wachter - Lahringen & Anton Wachte

Schrijver:
Titel: Anton Wachter - Lahringen & Anton Wachter - Amsterdam (Sint Sebastiaan, Surrogaten voor Murk Tuinstra, Terug tot Ina Damman, De andere school, De beker van de min, De vrije vogel en zijn kooien, De rimpels van Esther Ornstein, De laatste kans)
Taal: Nederlands
Uitgever: Areopagus & Nijgh & Van Ditmar, 1998 & 1999
Bijzonderheden: 2 gebonden, linnen banden, 861 + 1099 pp. In zeer goede staat
Prijs: € 78,00
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
ISBN 9038878168 en 9038878184
Vrij van inscripties e.d. Dundruk, mooie verzameling van alle Anton Wachter romans, uitgaven n.a.v. de 100e geboortedag van Simon Vestdijk
Met leeslinten

Romans : Sint Sebastiaan, Surrogaten voor Murk Tuinstra, Terug tot Ina Damman, De andere school, De beker van de min, De vrije vogel en zijn kooien, De rimpels van Esther Ornstein, De laatste kans
Verder lezen

Apollonius uit Sint Hubert

particulier

Logo Apollonius

Bestelt u meerdere boeken, dan verzenden wij ze samen en betaalt u maar één keer verzendkosten. Bij bestellingen met een totaalbedrag van € 50,00 of meer is binnen Nederland de verzending gratis - bij bestellingen onder de 10 kg.
Verzendingen vinden plaats na ontvangst van betaling.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vestdijk, S. (Simon) - Anton Wachter - Lahringen & Anton Wachter - Amsterdam (Sint Sebastiaan, Surrogaten voor Murk Tuinstra, Terug tot Ina Damman, De andere school, De beker van de min, De vrije vogel en zijn kooien, De rimpels van Esther Ornstein, De laatste kans) Vestdijk, S. (Simon) - Anton Wachter - Lahringen & Anton Wachter - Amsterdam (Sint Sebastiaan, Surrogaten voor Murk Tuinstra, Terug tot Ina Damman, De andere school, De beker van de min, De vrije vogel en zijn kooien, De rimpels van Esther Ornstein, De laatste kans) Vestdijk, S. (Simon) - Anton Wachter - Lahringen & Anton Wachter - Amsterdam (Sint Sebastiaan, Surrogaten voor Murk Tuinstra, Terug tot Ina Damman, De andere school, De beker van de min, De vrije vogel en zijn kooien, De rimpels van Esther Ornstein, De laatste kans) Vestdijk, S. (Simon) - Anton Wachter - Lahringen & Anton Wachter - Amsterdam (Sint Sebastiaan, Surrogaten voor Murk Tuinstra, Terug tot Ina Damman, De andere school, De beker van de min, De vrije vogel en zijn kooien, De rimpels van Esther Ornstein, De laatste kans)