Fallon, Lucy & Bell, Adrian - Leve de Vuelta / de geschiedenis

Schrijver:
Titel: Leve de Vuelta / de geschiedenis van de Ronde van Spanje
ISBN: 9789048200245
Taal: Nederlands
Uitgever: Amstel Sport
Bijzonderheden: 2009, hardcover, rug verkleurd, goed exemplaar
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
De Nederlandse vertaling is door de auteurs speciaal aangevuld met de Nederlandse successen uit de Vuelta. Zo wonnen Joop Zoetemelk (1979) en Jan Janssen (1967) de Ronde en waren er etappeoverwinningen van onder anderen Jeroen Blijlevens, Jean-Paul van Poppel en Mathieu Hermans. De Nederlandse wielerploeg van de Rabobank won in de persoon van Dennis Menchov tweemaal de Spaanse ronde. Leve de Vuelta verklaart de evolutie van de Vuelta a EspaƱa en toont de ontegenzeggelijke aantrekkingskracht van wielrennen in Spanje.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fallon, Lucy & Bell, Adrian - Leve de Vuelta / de geschiedenis van de Ronde van Spanje Fallon, Lucy & Bell, Adrian - Leve de Vuelta / de geschiedenis van de Ronde van Spanje