George Kohlrieser - Laat je niet gijzelen

Schrijver:
Titel: Laat je niet gijzelen
ISBN: 9789492011565
Uitgever: Witsand Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 39,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De leider die het beste in mensen naar boven wil halen, dient te zorgen voor werkelijke verbinding met zichzelf en anderen. Vaak staan (pijnlijke) ervaringen van het leven daarbij in de weg. Leiders staan voor de uitdaging om zichzelf niet psychologisch te laten gijzelen door die ervaringen, door anderen en zelfs niet door zichzelf. In uitdagende situaties en omstandigheden komt het erop aan emoties niet allesbepalend te laten zijn. Deze internationale bestseller laat zien hoe leiders levensnoodzakelijke transities kunnen vormgeven door de gijzeling waarin zij en hun organisaties zich bevinden te doorbreken. Het helpt hen en de mensen aan wie zij leidinggeven met volle vreugde in leven en werk te staan.
George Kohlrieser is hoogleraar leiderschap en organisatiegedrag aan imd Business School inZwitserland en voormalig succesvol gijzelingsonderhandelaar. Hij laat in dit boek, op basis van diepgaand wetenschappelijk onderzoek en aan de hand van indringende verhalen, zien hoe inzichten uit de praktijk van de gijzelingsonderhandelaar toepasbaar zijn voor leiders in organisaties.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

George Kohlrieser - Laat je niet gijzelen