Klaas A.D. Smelik - Neem Een Boekrol En Schrijf

Schrijver:
Titel: Neem Een Boekrol En Schrijf
ISBN: 9789023919872
Uitgever: Boekencentrum
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Onderzoekers begroeten elke tekst die in Israël en Jordanië wordt gevonden met grote belangstelling, ook al gaat het maar om een paar woorden. Niet ten onrechte, want deze tekstvondsten werpen vaak een verrassend licht op de Bijbel en op de wereld waarin deze is ontstaan. Maar zonder nadere toelichting blijven deze teksten ontoegankelijk voor wie niet in de materie thuis is.
In dit boek worden de belangrijkste teksten daarom niet alleen in vertaling aangeboden, maar ook geplaatst in hun historische kader. In een doorlopend verhaal worden wij aan de hand van deze teksten meegenomen naar de concrete realiteit van het oude Israël. Wij lezen over historische gebeurtenissen, maar ook over het wel en wee van rentmeesters en dagloners. Wij maken kennis met de vroomheid van de Judeeërs uit de tijd van de profeten, maar ook met een godin die in het oude Israël werd vereerd. Wij worden geconfronteerd met de overwinningsberichten van Israëls vijanden en met nieuwe profetieën van de ziener Bileam.
Op een geheel eigen manier geeft de auteur met dit boek veel belangrijke informatie over de wereld van de Bijbel. Informatie die helpt de Bijbel beter te verstaan.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klaas A.D. Smelik - Neem Een Boekrol En Schrijf