Cruickshank, Dan - Dan Cruickshank's Adventures in Architecture

Schrijver:
Titel: Dan Cruickshank's Adventures in Architecture
ISBN: 9789089412324
Taal: Engels
Uitgever: BBC
Bijzonderheden: 2008, DVD 4 stuk(s), Speelduur: 396:00 minuten, goed exemplaar
Prijs: € 11,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
In deze achtdelige BBC-reeks maakt cultuurhistoricus, schrijver en televisiepresentator Dan Cruickshank een wereldreis langs mooie, merkwaardige en verbazingwekkende gebouwen en monumenten, die onze kijk op de wereld veranderen. Hij bezoekt bouwwerken uit verschillende tijdperken en culturen, waaronder het Catharina-paleis in St. Petersburg in Rusland, de minaret van Jam in Afghanistan, de Hangende Tempel in Shanxi in China, Slot Neuschwanstein in Beieren in Duitsland, en zelfs een iglo in Groenland, een van de eerste bouwwerken waarin de mens beschutting zocht. In elke aflevering bezoekt Cruickshank diverse gebouwen die vaak ver weg van elkaar en op totaal verschillende manieren dezelfde waarden en ideeën uitstralen. Hij laat zien dat deze op het oog verschillende bouwwerken veel met elkaar gemeen hebben en elk op hun eigen wijze getuigen van het intelligente vermogen, de visie en zienswijzen, en de ambitie van de mensen die ze bouwden.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cruickshank, Dan - Dan Cruickshank's Adventures in Architecture Cruickshank, Dan - Dan Cruickshank's Adventures in Architecture