Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Carter, D.J. / Hargreaves, B. - Rupsen. Europese Dag- en nachtv

Schrijver:
Titel: Rupsen. Europese Dag- en nachtvlinders.
Taal: Nederlands
Uitgever: Thieme
Bijzonderheden: 1992, 296 blz. Hardcover, rug iets verkleurd, verder prima exemplaar
Prijs: € 29,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Met 500 afbeeldingen in kleur.
Deze nieuwe en modern opgezette gids over rupsen van dag- en nachtvlinders in Nederland, Belgiƫ en Europa maakt het determineren van de rupsen die men in tuinen, parken of in het vrije veld aantreft eenvoudig en daarmee aantrekkelijk. Meer dan 500 verschillende soorten worden volledig beschreven en in natuurgetrouwe kleuren afgebeeld.
Geheel nieuw bij deze gids is de indeling van de rupsen naar hun specifieke voedselplaatsen. Meer dan 165 planten worden in kleur met de daarop levende rupsen afgebeeld. In de inleiding worden anatomie, ontwikkelingsstadia, vijanden en verdedigingsmethoden, kweken, bestuderen en conserveren van rupsen op duidelijke wijze behandeld. Op 35 extra kleurenplaten staan de rupsen op natuurlijke grootte op hun specifieke voedselplant afgebeeld, waarbij alle voor de determinatie belangrijke kenmerken duidelijk zichtbaar zijn. Bovendien krijgt de gebruiker een gedetailleerde opgave van uiterlijk, verspreiding, habitat, voedselplanten en de tijd van het jaar, waarin elke soort het meest waarschijnlijk wordt aangetroffen.
Verder lezen

Vanellus uit Surhuisterveen

particulier

Logo Vanellus

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carter, D.J. / Hargreaves, B. - Rupsen. Europese Dag- en nachtvlinders. Carter, D.J. / Hargreaves, B. - Rupsen. Europese Dag- en nachtvlinders. Carter, D.J. / Hargreaves, B. - Rupsen. Europese Dag- en nachtvlinders. Carter, D.J. / Hargreaves, B. - Rupsen. Europese Dag- en nachtvlinders. Carter, D.J. / Hargreaves, B. - Rupsen. Europese Dag- en nachtvlinders.