Cyndi Dale - Het subtiele lichaam

Schrijver:
Titel: Het subtiele lichaam
ISBN: 9789069638843
Uitgever: Altamira
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 34,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Het subtiele lichaam' van Cyndi Dale is in woord en beeld een rijke bron van informatie voor iedereen die inzicht wil krijgen in de fysieke, energetische en spirituele elementen van ons (subtiele) lichaam.

We staan er niet altijd bij stil, maar genezing is van nature energetisch van aard. Omdat elk gezondheidsprobleem zowel een fysieke als een energetische component heeft, heeft zelfs de verzorging van een klein wondje al impact op het spirituele, mentale en emotionele welzijn van het lichaam.

'Het subtiele lichaam' is een uitgebreid encyclopedisch naslagwerk, gericht op de wereld van onze onzichtbare anatomie, waar genezing eigenlijk plaatsvindt. Cyndi Dale behandelt uitgebreid de vraag waaruit het subtiele lichaam bestaat en verwerkt nieuwe wetenschappelijke inzichten in ons kwantumbestaan en de onzichtbare velden die onze fysieke conditie bepalen. Ze analyseert de lichaamsmeridianen, velden en chakra's, geeft uitgebreide informatie over de rol van deze energetische structuren bij onze gezondheid en behandelt ook de energetische component van helende systemen als ayurveda, qigong en reiki.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cyndi Dale - Het subtiele lichaam