Shirley MacLaine - Voettocht naar Santiago de Compostela

Schrijver:
Titel: Voettocht naar Santiago de Compostela
ISBN: 9789022528303
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Er is een beroemde pelgrimsroute die door de jaren heen door talloze mensen is belopen. Dit is een weg naar Santiago de Compostela, de Camino. Men zegt dat hij direct onder de Melkweg ligt en de lijnen volgt die een energie van de sterrenstelsels erboven reflecteert.. Langs deze Camino van Santiago zijn duizenden jaren tijd heiligen, zondaars, generaals, buitenbeentjes, koningen en koninginnen getrokken, in een poging een diepere spirituele betekenis en antwoorden over conflicten binnen het eigen wezen te vinden… Tijdens mijn eigen tocht over de Camino had ik het gevoel terug te reizen in de tijd, naar een plek waar de ervaringen beginnen die mij, en de hele mensheid, vormen tot wat wij tegenwoordig zijn.

Dit is het verhaal van een reis, een indrukkwekkende voettocht door het Spaanse land, langs de beroemde weg naar Santiago de Compostela. Het is een eeuwenoud - en volgens sommigen magisch - pad, dat voert langs wegen, bergen, valleien, steden en dorpen. Tallozen gingen Shirley MacLaine voor, van Sint Fransiscus van Assisi, Karel de Grote en Ferdinand en Isabella van Spanje tot Dante en Chaucer.

Voor Shirley Maclaine betekent de voettocht van bijna 800 kilometer langs de eeuwenoude Camino behalve een lichamelijke uitdaging ook een spirituele ervaring. De openbaarheid waarmee zij haar belevenissen beschrijft maakt van Voettocht naar Santiago de Compostela een zeer bijzonder boek.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shirley MacLaine - Voettocht naar Santiago de Compostela