Morgan, Diana - Zeven verloren jaren

Schrijver:
Titel: Zeven verloren jaren
ISBN: 9051125003
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid-Hollandsche Uitgeversmij
Bijzonderheden: 1992, 1e druk, hardcover met stofomslag, goede staat, 240 blz.
Prijs: € 1,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het geluk lijkt Natalie Parnell toe te lachen. Ze is beeldschoon, zelfbewust en uitermate intelligent. Met prachtige cijfers is ze van de universiteit gekomen, ze heeft een prachtige baan in het verschiet en gaat trouwen met Jordan Brenner, de meest fantastische man die er op aarde rondloopt. Tot die stralend mooie dag waarop de mooie toekomstplannen in één klap worden verbrijzeld door een rampzalig ongeluk.

Als Jordan beseft dat Natalie, zijn sprankelende geliefde, in coma is geraakt en de artsen haar geen schijn van kans geven, kan hij maar moeilijk accepteren dat hij haar voorgoed kwijt is. Wanhopig zoekt hij troost bij Sheila Riken, de ex-vriendin die hij aan de kant heeft gezet voor Natalie. Sheila heeft heel lang op deze kans gewacht en is bereid alles te doen om Jordan terug te winnen.

Sheila's vader, een onmetelijk rijke en sluwe advocaat, beschouwt de ambitieuze Jordan als de ideale schoonzoon. Als de doktoren hem vertellen dat Natalie in verwachting is, bedenkt hij een weerzinwekkend - maar bijzonder uitgekookt - plan om Jordan aan zijn door en door verwende dochter Sheila te binden. En Jordan, murw geslagen door zijn enorme verlies, trapt er met open ogen in.....

Tegen alle verwachtingen in ontwaakt Natalie na zeven jaar uit haar coma. Ze kan zich maar weinig herinneren en heel voorzichtig gaat zij op onderzoek uit naar haar verleden. Niets heeft haar voorbereid op de schokkende gebeurtenissen die haar te wachten staan....
Verder lezen

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Morgan, Diana - Zeven verloren jaren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij anubis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met anubis
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en anubis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van anubis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • anubis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.