Smith, Lyn - Vergeten stemmen van de Holocaust. Een unieke gesc

Schrijver: Smith, Lyn
Titel: Vergeten stemmen van de Holocaust. Een unieke geschiedenis in de woorden van de mannen en vrouwen die het overleefden [ isbn 9789022544174 ]
Taal: Nederlands
Uitgever: M (de Boekerij, Amsterdam). TE DIK; postpakket. - WOII jodendom vertaald Engels
Bijzonderheden: paperb m flappen, 2006, 430p, vage kreukjes achterplat, verder praktisch nieuwstaat
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het boek is 32 mm dik; met verpakking als postpakket te versturen.

Lyn Smith was als interviewer betrokken bij het vastleggen van de oorlogservaringen van de overlevenden van de holocaust voor het Imperial War Museum een van de belangrijkste oorlogsarchieven ter wereld. Ze bewerkte haar interviews tot een chronologisch verslag van de jodenvervolging in het Derde Rijk. Het boek bevat portretten van mensen die alles verloren en die in hun eigen woorden verslag doen van hun ervaringen.

Maar er is meer dan ellende alleen: ze vertellen ook over de liefdadigheid, de moed en de menselijkheid waarmee ze ondanks de barbaarse omstandigheden de storm probeerden te doorstaan. Het resultaat is een even boeiende als indringende narratief van een van de zwartste periodes uit de menselijke geschiedenis.
Een onmisbaar verslag van de oorlog vanuit het menselijkste perspectief: de overlevenden zelf.
Verder lezen

Gevederde Kikker

Gevederde Kikker uit Leeuwarden

GEEN verpakkingskosten.
Goed verpakken is meer dan een boek in een envelop schuiven. Met extra zorg zoals o.a. kartonnetjes om de hoeken komt een boek onbeschadigd bij de klant.
We trachten zoveel mogelijk gebruik te maken van mail-lite enveloppen (dopjesplastic). In enkele gevallen bieden we de klant keuze voor een gewone envelop, bijv. bij gewichts- of diktegrenzen. Klanten die bv. uit milieuoverwegingen de voorkeur geven aan een gewone envelop worden verzocht dat duidelijk aan te geven bij 'Opmerking'.


Brievenbuspost: verzending volgens Postnl-tarieven.


Goedkoopste verzending van postpakketten tot 10 kilogram via DHL For You, AFHALEN bij een DHL-servicepoint = 5 euro. Het dichtstbijzijnde adres vindt u door de volgende link in de adresbalk te plakken: http://www.selektvracht.nl/?spl=y


Goedkope verzending naar België: tot 30 kilo !! voor 12 euro


Wij streven ernaar uw bestelling binnen 24 uur te beantwoorden. Als u na 24 uur nog geen reactie op uw bestelling gehad hebt, kijk dan in uw spamfolder of in de map 'verwijderde items', en/of neem opnieuw contact met ons op via: boekwinkeltjes [stel een vraag].


Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, worden bij de beschrijving wel vermeld.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smith, Lyn - Vergeten stemmen van de Holocaust. Een unieke geschiedenis in de woorden van de mannen en vrouwen die het overleefden [ isbn 9789022544174 ]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gevederde Kikker

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
** Deze functie maakt gebruik van cookies
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Gevederde Kikker
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gevederde Kikker een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gevederde Kikker vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Gevederde Kikker kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.