Hutschemaekers, Drs. A. - 1903 - 1953 Gedenkboek, Onderlinge Ve

Schrijver: Hutschemaekers, Drs. A.
Titel: 1903 - 1953 Gedenkboek, Onderlinge Verzekeringsmaatschappij. Van de L.L.T.B. en K.A.B. bij gelegenheid van haar 50 jarig bestaan
Uitgever: L.L.T.B. & K.A.B. gebonden, 108 pag., 1953 (eerste druk)
Bijzonderheden: in goede staat, vlekje op hoek. Geillustreerd. Met bijlagen.
Prijs: € 13,60 (Excl. verzendkosten)
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)

Boek2 uit Maarssen

Logo Boek2

Vanaf 25,00 EURO GRATIS verzending binnen Nederland.
Vanaf 50,00 EURO GEEN verzendkosten naar België.

Dit geldt ALLEEN voor boeken die u bij het boekwinkeltje van Boek2 bestelt. Bestel dus rustig meerdere boeken achter elkaar (zet even in de opmerking dat u meerdere boeken bestelt), dan voegen wij uw bestelling samen.

Boeken worden zo snel mogelijk verzonden. Zonder tegenbericht wordt uw bestelling doorgaans dezelfde of volgende werkdag via PostNL verzonden naar het opgegeven adres. Op maandag lukt het niet om alles de deur uit te krijgen, dus soms kan het voorkomen dat een bestelling van vrijdag pas dinsdag op de post gaat. Als u echt haast heeft, graag even aangeven bij het opmerkingveld, zodat wij uw bestelling voorrang kunnen geven. Betaalgegevens ontvangt u per e-mail.
(soms komt onze mail in de spam folder).

De verzendkosten naar BELGIE zijn 9,30 EURO, behalve voor dunne boekjes waar porto 2,95 euro staat, dan kost het 6,75 euro om het naar Belgie te verzenden. Vanaf 50 euro verzenden wij van Boek2 FRANCO naar Belgie zelfs tot 30 kilogram.

Zoekt u een leuke AANBIEDING of wilt u IDEAL, PAYPAL of MrCash gebruiken, dan kunt u het beste even via www.boek2.nl bestellen, daar staan namelijk nog 1500 SETJES boeken die wij hier niet mogen tonen.

Op verzoek (vooraf aangegeven bij het veld opmerking) kan een boek worden AFGEHAALD op ons kantoor in MAARSSEN. Kantoortijden DINSDAG t/m VRIJDAG: 10.00-17.30 uur (schoolvakanties afwijkend). Boek2 Antiquariaat, Herenweg 24-III, 3602 AP, MAARSSEN. Bel gerust als u een vraag heeft TEL: 06-54380560 (aseij@yahoo.com)

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hutschemaekers, Drs. A. - 1903 - 1953 Gedenkboek, Onderlinge Verzekeringsmaatschappij. Van de L.L.T.B. en K.A.B. bij gelegenheid van haar 50 jarig bestaan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
** Deze functie maakt gebruik van cookies
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boek2
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boek2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.