Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Johnson, Maureen - 2 + 1

Schrijver: Johnson, Maureen
Titel: 2 + 1
ISBN: 9789026128035
Taal: Nederlands
Uitgever: de Fontein Jeugd
Bijzonderheden: 2011, 2e druk, 351pp, Paperback / softback
Prijs: € 1,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nina, Avery en Mel hebben de bijnaam 'De Bermuda driehoek', omdat ze onafscheidelijk zijn. De zomer voor hun laatste middelbare schooljaar gaan ze voor het eerst hun eigen weg: Nina gaat voor een workshop naar de universiteit in Stanford en Mel en Avery blijven in New York. Nina wordt verliefd op Steve en als ze vol verhalen terugkomt, verwacht ze met open armen door haar vriendinnen ontvangen te worden. Maar alles blijkt veranderd te zijnā€¦

In eerste instantie dacht Nina dat Avery Mel hielp met haar ketting. Toen realiseerde ze zich dat Mel er geen droeg. Bovendien brengt een ketting om- of afdoen meestal niet met zich mee dat je je lippen op die van de ander plaatst. Oh mijn God! Ze waren aan het zoenen.

Maureen Johnson wist al op haar achtste dat ze schrijfster wilde worden. Ze studeerde Theaterwetenschappen en Creatief Schrijven aan de universiteit in New York. Haar passies zijn koken, naar het theater gaan, reizen en detectives lezen. Ze woont met haar echtgenoot in New York. Kijk voor meer informatie op maureenjohnsonbooks.com.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Johnson, Maureen - 2 + 1