Berkum , Frank van . & Arjan Boogerds . [ isbn 9789048809332 ]

Schrijver:
Titel: Gezond slank met dr. Frank Deel 2 . ( 84 Menu's om lekker af te vallen . ) Het enorme succes van het boek Gezond slank met Dr. Frank had ik nooit kunnen vermoeden. Het dieet dat ik in dat boek heb beschreven was reeds 150 jaar oud en is door mijn tea
Taal: Nederlands
Uitgever: Carrera . ( - in een nieuw jasje gestoken en her en der onderbouwd met wetenschappelijke informatie. -
Bijzonderheden: Gebonden in als nieuwe staat met slappe kaft - 4015 - 1e dr 201? - 168 p - 775 gr - 24x24 cm
Beschikbaar: 10 exemplaren
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Vanuit mijn praktijk als internist wist ik dat mensen er heel goed op kunnen afvallen en dat zij dit dieet met weinig of minder hongergevoelens konden vol houden. Een veel gestelde vraag was: hoe ga verder als ik 10 kg ben afgevallen? In dit nieuwe boek geef ik je een voorbeeld van zo?n vervolgdieet. Een dieet dat is gebaseerd op het mediterrane dieet en andere wetenschappelijke publicaties. Ik heb zelf met dit dieet veel patiënten verder zien afvallen of hun gewicht stabiel zien weten te houden. Ook nu geldt weer: een dieet helpt je om af te vallen en meer bewegen is belangrijk om op gewicht te blijven of verder af te vallen. In dit boek richten we ons uitsluitend op onze voeding. Dat betekent natuurlijk niet dat bewegen niet belangrijk is. Wat zijn de verschillen tussen dit dieet en het Dr. Frank-dieet van het eerste boek? De recepten die je vindt in dit boek zijn eenvoudiger te maken, we hebben meer rekening gehouden met mensen die ?s ochtends weinig tijd hebben of hun lunch meenemen naar het werk. De hoeveelheden zijn groter en er is een veel minder strenge koolhydraatbeperking. We kunnen daardoor veel makkelijker lekkere combinaties voorschotelen. De gerechten zijn bedoeld om op gewicht te blijven of iets af te vallen, daar krijg je ook tips over. Bedenk wel dat de recepten en de hoeveelheid voeding is afgestemd op een gemiddelde, en de gemiddelde mens bestaat niet. We gaan ervan uit dat er zo nu en dan wat gesmokkeld wordt, daarom zijn de hoeveelheden aan de zuinige kant. Het is dus een dieet om op gewicht te blijven, wil je echter enkele kilo?s per maand afvallen dan moet je een strenger dieet gaan volgen.?
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.