Randewijk, Marije - De vergeten Tour. Vervlogen dromen van Nede

Schrijver:
Titel: De vergeten Tour. Vervlogen dromen van Nederlandse Tourrenners
ISBN: 9789043904681
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Sport
Bijzonderheden: 2003, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 6,60
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
9043904686

De helden van de Tour de France kent iedereen. Er kan geen zomer voorbijgaan of er worden herinneringen opgehaald aan de hoogtijdagen van Jan Janssen, Joop Zoetemelk, Hennie Kuiper of Erik Dekker. In honderd jaar Tourgeschiedenis wonnen onze landgenoten vaak. Nog vaker lukte het echter net niet. Een valpartij, een verkeerde afslag, een lekke band, een gedrogeerde tegenstander en een droom vervloog. Tourhelden worden geƫerd, verliezers vergeten. Het is de tragiek van de gemiste kans. Dit boek gaat over hen die verwoed knokten, maar in het zicht van de zege verslagen werden.
Marije Randwijk is fulltime sportverslaggeefster bij Het Parool en medewerker van het journalistiek-literaire wielerblad De Muur. Daarvoor was ze zelf actief als zwemster op nationaal niveau en studeerde ze af in Algemene Letteren.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Randewijk, Marije - De vergeten Tour. Vervlogen dromen van Nederlandse Tourrenners