Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Diekstra, René - Als leven pijn doet

Schrijver:
Titel: Als leven pijn doet
ISBN: 9789022978863
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: 2002, 138 pp. Paperback
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zeer netjes exemplaar.
Gevoelens van neerslachtigheid overkomen iedereen en horen bij het leven. Er zijn zelfs momenten waarop ongelukkig zijn de enige reactie is. Maar hoe ga je er zó mee om dat het geen grote lichamelijke, geestelijke en sociale belasting gaat vormen? René Diekstra schetst in dit boek de achtergrond van 'de pijn van het leven'. Hij zet uiteen dat de meeste depressieve gevoelens voortkomen uit jaloezie, vermeende schuld, onvolkomenheid of minderwaardigheid, en dat daar heel goed iets aan te doen valt.

De kracht van René Diekstra is dat hij psychologische problemen behandelt aan de hand van alledaagse situaties en ze daardoor voor veel mensen herkenbaar maakt. Diekstra is psycholoog en hoogleraar aan het University College Roosevelt in MIddelburg en lector aan de Haagse Hogeschool. Een boeiend boek dat velen zal aanspreken, juist omdat het een onderwerp beschrijft dat iedereen tegenkomt in zijn leven.
Hij geeft aan hoe ontwrichtend sommige problemen kunnen zijn in het dagelijks leven, zowel voor de betrokkene als voor diens omgeving en reikt mogelijkheden aan tot de oplossing ervan. Daarnaast biedt hij in zijn boeken veel achtergrondinformatie en praktische richtlijnen.
Verder lezen

Van Slingelandt uit Den Haag

particulier

Logo Van Slingelandt

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.