Andrews, Virginia - De Dawn-serie omnibus / bevat de 5 delen: H

Schrijver:
Titel: De Dawn-serie omnibus / bevat de 5 delen: Het geheim . Mysteries van de morgen . Het kind van de schemering . Gefluister in de nacht . Zwart is de nacht
ISBN: 9789032507138
Taal: Nederlands
Uitgever: De Kern
Bijzonderheden: 2002, 1440 bladzijden, Hardcover, In Goede Staat
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
1. Het Geheim

De vijftienjarige Dawn en haar twee jaar oudere broer, Jimmy, bezoeken een exclusieve school, waar hun vader Ormond conciërge is. Dawn's leventje ziet er rooskleurig uit en haar heimelijke hoop om te gaan studeren lijkt binnenkort uit te komen. Philip Cutler, de knapste jongen van de school en telg uit de rijkste familie uit de omgeving, zet haar hart in vuur en vlam. Hoewel ze immens toegewijd is aan haar broer, droomt ze toch van een liefdevolle romance met Philip...

Maar wanneer haar moeder komt te overlijden en haar een verschrikkelijk geheim wordt onhuld, wordt ze een vreemde familie in geslingerd die door een web van onbesproken zonden aan elkaar hangt. Haar lieve onschuld raakt verloren, vernederd en vertrapt. Ze is vastbesloten om Jimmy terug te vinden en te ontsnappen aan de verschrikkelijke leugens die hun leven voorgoed zullen veranderen.

2. Mysteries van de morgen

Dawn kan het nauwelijks geloven dat ze aan een van de beste muziekscholen van New York studeert. Nu kan eindelijk haar vurigste wens, zangeres worden, uitkomen. Toch droomt ze nog van Jimmy, haar sterke, liefdevolle vriendje met wie ze onmogelijke geheimen deelt...

Maar dan krijgt ze een nieuwe leraar, Michael Sutton. Hij is een professioneel zanger en nog knap ook bovendien. Samen creëren ze de wereld vol passie en gevoel die Dawn nooit gekend heeft. In Michael's armen droomt Dawn van een romantische, muzikale toekomst. Tot hij verdwijnt...

Verdwaasd door zijn wreedheid, alleen met de verse wond van zijn verraad, valt Dawn opnieuw ten prooi aan een van de doortrapte plannen van haar grootmoeder. Wanhopig houdt zij zich vast aan de hoop dat Jimmy naar haar terug zal komen en samen met haar hun diepste verlangen tot waarheid zal maken.

3. Het kind van de Schemering

Als mevrouw James Gary Longchamp lijdt Dawn een ogenschijnlijk gelukkig leven, maar het verleden vol leugens en pijn blijft haar nog altijd achtervolgen.

Eindelijk kan Dawn een liefdevol en warm thuis voor haar prachtige pasgeboren dochter Christie en haar man Jimmy inrichten. Dawn doet het als nieuwe eigenaresse van het Cutler's Cove Hotel uitmuntend goed... En binnenkort zullen Dawn en Jimmy gezegend worden met een kind van hun beiden.

Toch blijft Dawn overal voorbodes van het kwaad zien. Overal voelt ze de eeuwige aanwezigheid van haar grootmoeder... haar bittere haat alsof het oude mens haar wraak vanuit het graf heeft gepland. Wanneer Dawn er achter komt, dat haar broer Philip zijn gestoorde, ongehoorde passie voor haar niet los kan laten, wordt het haar te veel. Haar jaloerse zuster, Clara, is veel makkelijker te negeren... tot op de dag dat Clara's kinderachtige gedrag omslaat in woede en Dawn's meest geliefde bezit wordt vernietigd.

Opeens keert Michael Sutton, Christie's vader terug in Dawn's leven. Dawn dreigt te verdrinken in het liefdesverdriet en de schandalen uit het verleden en ze zal moeten vechten voor haar standvastige Jimmy. Want alleen met Jimmy aan haar zijde zal zij de regenboog aan het einde van deze storm kunnen halen.

4. Gefluister in de nacht

Christie, Dawn's dochter, beleeft een idyllische jeugd in een liefdevol thuis. Toch heeft Christie het gevoel, dat er een donkere wolk over Cutler's Cove trekt... een wolk die zijn oorsprong vindt in de ingewikkelde geschiedenis van haar familie en de vele vragen die niemand, zelfs Dawn niet, wil beantwoorden. De enige die haar droefheid weet te verjagen is Gavin, de jongere, knappe stiefbroer van Daddy Jimmy.

Dan, op een donkere nacht, verandert Christie's wereld voor altijd, wanneer ze ontdekt dat haar oom Philip anders dan een broer van haar moeder houdt, maar erger nog de manier waarop hij nu naar haar zelf kijkt met ogen vol gekwelde hartstocht. Ze vlucht naar New York waar ze haar echte vader vindt... een hulpeloze weerspiegeling van wat hij ooit was.

Wanhopig en gebroken keert zij terug naar Gavin, die haar meeneemt naar The Meadows, de plantage waar ze geboren is. Daar beleeft ze in Gavin's armen haar eerste momenten van ware liefde en vindt ze eindelijk een veilige haven weg van haar pijnlijke herinneringen. Maar The Meadows hebben zelf ook donkere geheimen... en Christie wordt uit Gavin's armen gerukt.

Als de donkere, kwade stormen steeds nauwer om haar heen komen, moet zij vechten om van het wrede verleden los te breken... en om de vloek die al generaties lang op Culter's Cove rust te doorbreken.

5. Zwart is de nacht

Lillian Booth groeit op op The Meadows, een succesvolle plantage. Haar jeugd is er een vol vreugde en liefde. Haar dagen zijn gevuld met geweldige feesten, zonneschijn en beloften net als in de sprookjes die haar moeder aan haar en haar zuster Euginia verteld. Niemand, zelf haar harteloze, wrede vader en haar bijbel-lievende zuster Emily, krijgt haar levende instelling klein.

Tot de dag waarop Emily het verschrikkelijke geheim over Lillian's geboorte vertelt. Een geheim dat zelfs haar moeder jammer genoeg niet kan ontkennen. Toch weigert ze Emily's gemene uitlating dat ze slecht en een vloek zou zijn, te geloven... zelfs wanneer lieve Eugenia haar zwakke greep op het leven verliest en haar moeder steeds verder in haar droomwereld wegzinkt.

Maar wanneer de tragedie ook haar beste vriend, een jongen wiens hart net zo liefdevol is als het hare, treft, begint Lillian toch de grimmige woorden van haar zuster te geloven. Zwijgzaam ondergaat ze haar lot en vreemd genoeg vindt ze enige troost in het eindeloos bidden in een kamer zonder enige vorm van comfort.

Lillian's hart wordt opnieuw verscheurd wanneer haar vader haar in een dronken bui onderwerpt aan een van de ergste vernederingen. Dan verliest haar vader de plantage tijdens een kaartspel en staat Lillian voor een nieuw en beangstigend vooruitzicht.

De arrogante, knappe playboy Bill Cutler wil de plantage teruggeven... als Lillian met hem trouwt! Hierdoor moet zij haar jeugd achterlaten en opnieuw beginnen als de eigenaresse van een hotel, genaamd Cutler's Cove...
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Andrews, Virginia - De Dawn-serie omnibus / bevat de 5 delen: Het geheim . Mysteries van de morgen . Het kind van de schemering . Gefluister in de nacht . Zwart is de nacht Andrews, Virginia - De Dawn-serie omnibus / bevat de 5 delen: Het geheim . Mysteries van de morgen . Het kind van de schemering . Gefluister in de nacht . Zwart is de nacht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Robert van der Holst

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Robert van der Holst
  • Na uw bestelling ontvangen u en Robert van der Holst een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Robert van der Holst vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Robert van der Holst kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.