Hussem - Warmte vergt jaren groei / druk 1

Schrijver:
Titel: Warmte vergt jaren groei / druk 1
ISBN: 9789070463151
Taal: Nederlands
Uitgever: Plint
Bijzonderheden: 2002, Paperback / softback, MINT COPY, RARE.
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De als catalogus bedoelde uitgave is een volwaardige bloemlezing van het naoorlogse oeuvre van schilder/dichter W. Hussem (1900-1974). Hussem werd in die periode één van de meest consequente beoefenaars van het vrije korte vers. Het ging hem om één zuiver geformuleerde waarneming, meest uit de natuur. De realistische beelden zijn niet als symbool op te vatten, maar als concrete verschijningsvormen van de onveranderlijke orde van de natuur. De keuze uit 13 bundels en ongepubliceerd werk is thematisch geordend. De opbouw correspondeert met de cyclische opvatting van het leven en geeft vorm aan een beeld van de mens die op zijn sterven toeleeft, niet als drama, maar in harmonie met de kosmos. De bundel is geïllustreerd met abstract kalligrafische tekeningen van Hussem en bevat een korte toelichting.
(Biblion recensie, Hans Groenwegen.)
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hugo de Groot

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Hugo de Groot
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hugo de Groot een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hugo de Groot vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Hugo de Groot kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.