Greene - Samenspel / druk 1

Schrijver: Greene
Titel: Samenspel / druk 1
ISBN: 9789063780197
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors bv, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2002, Paperback / softback,
Prijs: € 2,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dr. Liz Greene, psychologe, hanteert in haar 'Samenspel,een astrologische gids voor het samenleven met anderen op een kleine planeet', de in haar praktijk getoetste Jungiaanse opvattingen en voegt daarmee aan het gebruikelijke astrologische begrippenkader hedendaagse inzichten en betekenissen toe. Hierdoor wint astrologie veel aan duidelijkheid, want de uit de Jungiaanse school stammende begrippen als 'typenleer', de 'projectie-theorie', de 'anima en animus (vrouw- en manbeeld) tegenstelling' en de daaruit voortvloeiende seksuele gedragingen in verhoudingen, blijken zo wonderwel in het astrologische begrippenkader te passen, dat, zoals de schrijfster terecht stelt, de horoscoop uitstekend als een nuttige wegenkaart kan worden gebruikt voor de talrijke onbegrepen of onbekende gebieden van de psyche.
Het boek past niet door de brievenbus. verzending met DHL kost € 5,-. u dient het dan af te halen bij een DHL parcelshop bij u in de buurt. Bij u thuis bezorgen kost € 5,75. We kunnen het ook opengevouwen versturen per POSTNL, goed verpakt natuurlijk. Dat kost €3.90
Verder lezen

Carla's boeksjoppie

Carla's boeksjoppie uit Petten

Logo Carla's boeksjoppie

VERZENDING.
Wij verzenden onze boeken die door uw brievenbus passen per PostNL.. Boeken die niet door uw brievenbus kunnen verzonden wij bij voorkeur per DPD. Dat is naar een DPD-servicepunt bij u in de buurt., prijs 2017= €4.- Bij u thuis bezorgen kost €5, 55. Uw boek "opengevouwen" verzenden is een goede en goedkopere oplossing. ( €3.50) Uiteraard verpakken wij dit met grote zorgvuldigheid.
Meerdere boeken tegelijk bestellen bespaart verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Greene - Samenspel / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Carla's boeksjoppie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
** Deze functie maakt gebruik van cookies
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Carla's boeksjoppie
  • Na uw bestelling ontvangen u en Carla's boeksjoppie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Carla's boeksjoppie vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Carla's boeksjoppie kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.