Eliade, Mircea - De bronnen van yoga

Schrijver: Eliade, Mircea
Titel: De bronnen van yoga
ISBN: 9789025959968
Taal: Nederlands
Uitgever: Ten Have
Bijzonderheden: 2009, Gebonden Hardcover, 240pp. COMPLETE NIEUWSTAAT!
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is in 1980 voor het eerst in het Nederlands verschenen, toen van een yogahausse nog helemaal geen sprake was. Inmiddels is yoga 'al bijna net zo ingeburgerd als een boterham met pindakaas' (De Pers, juni 2008). Tijd voor verdieping.

Te midden van een overvloed aan how-to-boeken een gedegen studie over de oorsprong van yoga. De bronnen van yoga behandelt de roots van dit oude fenomeen en de filosofie die eraan ten grondslag ligt.
Eliade onderscheidt de verschillende soorten yoga: een klassieke, een populaire, een ascetische en een erotische. Hij zet de scholen naast elkaar, gaat in op de technieken en beschrijft de verschijningsvormen van yoga in het boeddhisme en hindoeïsme. Achter in het boek is een begrippenlijst opgenomen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eliade, Mircea - De bronnen van yoga

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Moeiteloze

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
** Deze functie maakt gebruik van cookies
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Moeiteloze
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Moeiteloze een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Moeiteloze vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Moeiteloze kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.