Corsari. Willy - Het mysterie van de Mondscheinsonate

Schrijver:
Titel: Het mysterie van de Mondscheinsonate
Taal: Nederlands
Uitgever: H.P. Leopold
Bijzonderheden: 1934, 1e dr.,157 pp., gebonden in linnen band. Als nieuw
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw, voorin is een brief geplakt van de filmaatschaappij.

Het mysterie van de Mondscheinsonate speelt grotendeels in en om de villa van het echtpaar Maerlant. Voormalig danseres Enrica, de echtgenote van de puissant rijke en goeiige Maerlant, mist de vrijheid van haar vroegere leven en neemt contact op met haar oude danspartner Sascha Darinoff. Dan wordt zij thuis doodgeschoten tijdens een heimelijke dansrepetitie. De zaak lijkt opgelost als Darinoff bekent, maar inspecteur Lund heeft twijfels en bijt zich in de zaak vast. Geheel conform de regels van het genre blijkt het huishouden van de Maerlants bol te staan van de intriges; alle bewoners, van stiefdochter tot chauffeur, hebben een eigen agenda.

Willy Corsari’s detectiveroman 'Het mysterie van de Mondscheinsonate' verscheen in 1933 en vormde het debuut van inspecteur Lund, een personage dat Corsari nog veelvuldig in haar detectiveromans zou opvoeren. De verfilming - nog geen twee jaar later - vond plaats in Filmstad, Loet C. Barnstijns nieuwe filmproductiecentrum in aanbouw. Het mysterie van de Mondscheinsonate – geregisseerd door Kurt Gerron – was de eerste grote productie van deze nieuwe studio. Dat ging gepaard met veel publiciteit. Niet in de laatste plaats door Barnstijns toedoen, die paginagrote advertenties plaatste in het 'Nieuw Weekblad voor de Cinematografie'
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan
B-post tarieven.

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Corsari. Willy - Het mysterie van de Mondscheinsonate

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.