Alastair Duncan - Art Deco - De definitieve gids voor de decora

Schrijver: Alastair Duncan
Titel: Art Deco - De definitieve gids voor de decoratieve kunst van de jaren 20 en 30 - Compleet Naslagwerk
ISBN: 9789057649981
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero Nederland b.v.
Bijzonderheden: 2009, 544 blz., gebonden bibliotheekboek met stempels en stickers - goed en gaaf exemplaar - lichte slijtage aan hoekpunten
Prijs: € 45,00 (Excl. verzendkosten)
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Deze gids bevat een zeer uitvoerige beschrijving van de decoratieve kunsten uit de art-decoperiode. Alastair Duncan roemt de grote diversiteit aan vorm die de stijl blijvend favoriet maakt onder verzamelaars en deze tot een constante bron van inspiratie voor ontwerpers heeft gemaakt. De gids begint met een reeks essays over de belangrijkste kunstrichtingen binnen de art-decoperiode. Elk essay wordt gevolgd door een rijkelijk geïllustreerd en uitgebreide biografie van de belangrijkste ontwerpers en kunstenaars binnen die richting.
Verder lezen

Book4Book uit Alkmaar

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en omgeving. Bestellingen vanaf 20,00 euro zijn inclusief de verzendkosten.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alastair Duncan - Art Deco - De definitieve gids voor de decoratieve kunst van de jaren 20 en 30 - Compleet Naslagwerk Alastair Duncan - Art Deco - De definitieve gids voor de decoratieve kunst van de jaren 20 en 30 - Compleet Naslagwerk Alastair Duncan - Art Deco - De definitieve gids voor de decoratieve kunst van de jaren 20 en 30 - Compleet Naslagwerk Alastair Duncan - Art Deco - De definitieve gids voor de decoratieve kunst van de jaren 20 en 30 - Compleet Naslagwerk Alastair Duncan - Art Deco - De definitieve gids voor de decoratieve kunst van de jaren 20 en 30 - Compleet Naslagwerk Alastair Duncan - Art Deco - De definitieve gids voor de decoratieve kunst van de jaren 20 en 30 - Compleet Naslagwerk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Book4Book

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Book4Book
  • Na uw bestelling ontvangen u en Book4Book een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Book4Book vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Book4Book kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.