Meijsing, Geerten - Veranderlijk en wisselvallig (Ex.2)

Schrijver: Meijsing, Geerten
Titel: Veranderlijk en wisselvallig (Ex.2)
ISBN: 9789029531184
Uitgever: De Arbeiderspers - Amsterdam
Bijzonderheden: 1991, 5e druk, 319 pp paperback (leessporen op de rug, verder goed!) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Geerten Meijsing - Veranderlijk en wisselvallig (Ex.2)
(De Arbeiderspers - Amsterdam)
ISBN 9029531185
5e druk 1991
319 pp paperback
(leessporen op de rug, verder goed!)
Staat van het boek: 7.5

'De roman verzoent tegenstellingen als het triviale en het verhevene, het particuliere en het algemene, het concrete en het abstracte - maar ook humor en ernst, actie en bespiegeling, extase en melancholie, erotiek en eenzaamheid'.
Recensie(s)
De titel van deze roman verwijst naar kernwoorden ontleend aan een citaat van Vergilius dat betrekking heeft op de vrouw. Vijf verhalen over een onverbeterlijke en oppervlakkige vrouwenjager zijn geplaatst in het kader van zes overpeinzingen. Deze overdenkingsfragmenten worden toegeschreven aan een schrijver die de melancholie exploreert in semi-filosofische termen. Als hoofdpersoon komt hij in de verhalen terug, zwervend tussen Amsterdam en Toscane, gesleurd van zinloze naar doelloze gebeurtenis, op zoek naar de levensdraad die hij uiteindelijk meent te herkennen in zijn onwettig dochtertje. De wat gekunstelde opbouw ondersteunt verhaalfragmenten waarvan het Nederlands vlotter is dan in eerder werk. Meijsing (1950) kreeg voor het boek de AKO-literatuurprijs 1988. Herdruk in de AKO Literatuurprijs-reeks (eenvoudige en goedkope maar verzorgde gebonden heruitgaven van de bekroonde boeken, met achterin het juryrapport); kleine druk.

Prijs €4,50 excl verzendkosten
(verzendkosten €3,90)
BIJ BESTEDING VANAF €20,- GRATIS VERZENDING ! !
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, engelstalige, franstalige, duitstalige en ook spaanstalige boeken, maar ook Kunstboeken en Natuur....Als u voor €20,- of meer aan boeken bestelt komen de verzendkosten te vervallen. Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!

ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meijsing, Geerten - Veranderlijk en wisselvallig (Ex.2) Meijsing, Geerten - Veranderlijk en wisselvallig (Ex.2) Meijsing, Geerten - Veranderlijk en wisselvallig (Ex.2)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
** Deze functie maakt gebruik van cookies
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.