Rijke, P.J. de - Hoogtepunten van de FRIESE CARTOGRAFIE

Schrijver:
Titel: Hoogtepunten van de FRIESE CARTOGRAFIE
ISBN: 9789033012273
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 2001, 114pp, Gebonden boekwerk / keurige staat
Prijs: € 37,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een rijk geillustreerd overzicht van de kaartproductie van de provincie Friesland vanaf het verschijnen van de oudste kaart in 1524 tot halverwege de 19e eeuw. In het boek zijn 75 kaarten van de provincie, goen (gewesten) en grietenijen, alsmede plattegronden van steden en dorpen en cartografische overzichten van verveningen, slatten en dijken, in groot formaat en in kleur opgenomen. Van alle kaarten en atlassen die aan bod komen, wordt uitvoerig vermeld wie de opdrachtgever, de vervaardiger en de uitgever waren, en worden enkele bijzonderheden aangegeven omtrent de vervaardiging en de weergave van de kaarten. De heldere inleiding in de historische cartografie maakt het boek begrijpelijk voor geinteresseerden in de historische cartografie en de Friese geschiedenis. De relatie tussen de kaarten en de historische geografie van Friesland blijft echter enigszins onderbelicht. Achter in het boek is een uitvoerige lijst van kaarten opgenomen. Bevat register en literatuurlijst.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Rheezerveen

Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.

Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken binnen 3 dagen-een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Mocht u geen bericht ontvangen controleer dan aub ook uw spam. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.

Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !


Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.