boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Friday, N. - Mannen en liefde

Schrijver:
Titel: Mannen en liefde
ISBN: 9789022980460
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: 1993 5e druk, ppb goede staat Nancy Friday is de ongekroonde koningin van de erotische fantasie.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nancy Friday is de ongekroonde koningin van de erotische fantasie. Als geen ander weet zij de diepste verlangens van mannen en vrouwen boven tafel te krijgen. Verlangens die vaak worden weggestopt, genegeerd of ontkend, maar die vaak nog dicht onder de oppervlakte sluimeren.
Dat mannen - in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd - wel degelijk in staat zijn om hun gevoelens onder woorden te brengen, laat Nancy Friday zien in Mannen en liefde. Voor deze opzienbarende klassieker maakte Friday een selectie uit de vele brieven die zij ontving van mannen van alle leeftijden, waarin zij vertellen over hun erotische fantasiewereld. De brieven zijn verbijsterend openhartig en veelzeggend. De vaak tegenstrijdige gevoelens van mannen, hun vroegere ervaringen en de daaraan gerelateerde verwachtingspatronen, werpen een helder licht op de verborgen wereld van mannelijke drijfveren.
Mannen en liefde bevat een schat aan materiaal dat thematisch is gerangschikt en van vakkundig commentaar voorzien. Net als Dromen van de daad, over de fantasieën van vrouwen, is Mannen en liefde verrassend en onthullend, voor zowel mannen als vrouwen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Friday, N. - Mannen en liefde