div auteurs - CHANGE ONE

Schrijver:
Titel: CHANGE ONE
ISBN: 9789064076756
Taal: Nederlands
Uitgever: Readers Digest - 1e druk, 2004.
Bijzonderheden: Hardcover boek, geïll. met talloze oefeningen en dieet-recepten, 320pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)
Meer info:
: Stap voor Stap Slank en Fit ( baanbrekend 12 wekenprogramma : geen moeite - geen risico - geen stress ) //

De meeste diëten maken gewicht verliezen moeilijker dan het is, met als gevolg een onbevredigend resultaat. "ChangeOne ' Stap voor Stap Slank en Fit" is anders. Dit bijzondere programma van twaalf weken biedt eenvoudige vaardigheden om gewicht te verliezen ' stap voor stap en met volop persoonlijke mogelijkheden. Met verfrissende en gemakkelijke tips en trucs voor een gezond gewicht en een betere conditie. Kortom, dit boek biedt alles wat nodig is om eindelijk het gewicht, de energie en de gezondheid te krijgen die gewenst zijn. "ChangeOne ' Stap voor Stap Slank en Fit" is gebaseerd op de nieuwste onderzoeken op het gebied van voeding en heeft zijn succes bewezen in de Verenigde Staten en Engeland.

Uitgeverij Reader's Digest heeft al vele boeken uitgebracht op het gebied van gezond leven en bewegen. Enkele van de medewerkers aan deze series hebben nu dit programma opgesteld, dat geldt als het enige echte Reader's Digest dieet. Bewerkt voor Nederland en Belgie, maar op z'n Amerikaans, met succesverhalen van anderen, veel tips, recepten, quizjes, waarschuwingen en peptalk om vol te houden. Grondidee: stapsgewijze veranderen. Degelijke basis. Wekelijks 1 onderwerp, via ontbijt, lunch etc., uit eten, stressvermindering, tot actief worden en blijven. Het programma is getest zowel in Amerika als in Nederland en Belgie. Alles op eigen risico, of even een arts raadplegen. Voor een idee van portiegrootte zijn afbeeldingen van een tennisbal, grote koffiebeker, cd e.d. afgedrukt op het schutblad. Met een register op recepten en een algemeen register.
Verder lezen

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Liroboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Liroboek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    AJJ Perriens Coupeuse
    Kamer van Koophandel nummer: 59558148
    NL001828124B97
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liroboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liroboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Liroboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.