Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ab antiquarimaat.


 

Vance Jack - De Kronieken van de Cadwal/ / Eerste boek Statin Araminta

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Vance Jack
Titel: De Kronieken van de Cadwal/ / Eerste boek Statin Araminta
ISBN:
Uitgever: Meulenhoff SF Fantasy
Bijzonderheid: Hardcover in goede staat
Prijs: € 12,50
Meer info Op Station Araminta, een enclave van vijftienduizend hectare op de planeet Cadwal, besturen zes families het natuurreservaat dat nagenoeg de hele planeet omvat.

De status van Cadwal als natuurreservaat is door de stichters van Araminta vastgelegd in het Manifest. In het Manifest bevinden zich de regels die het leven op Cadwal bepalen.

Glawen Clattuc is nog maar net in dienst getreden als verantwoordelijke voor de beveiliging van de planeet als een beeldschone dame spoorloos verdwijnt.

Recensie(s)

Eerste deel van een trilogie over de planeet Cadwal, die gekoloniseerd is door de Aarde. Zoals vrwel altd b deze schrver is het een mengeling van science fiction en fantasy (sprookjesachtige literatuur). Het verhaal is een breed uitgesponnen beschrving van allerlei gebeurtenissen die zich afspelen lang na de oorspronkelke kolonisatie en is een zuiver avonturenverhaal met sprookjesachtige trekken. De achtergrond is science fiction, niet alleen vanwege de situering op een vreemde planeet, maar ook door de talloze voetnoten die informatie verschaffen over geschiedenis, zeden, taal, economie etc. van Cadwal. De auteur heeft a.h.w. een patent op dit soort romans, die altd spannend en inventief zn, en h is dan ook zowel in Amerika als in Nederland buitengewoon populair. Normale druk.
Boek bekijken

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.