Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Jan Poutsma.
Boer, Jonnie, Thérese Boer (voorwoord) - Puur. Restaurant de Librije
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Boer, Jonnie, Thérese Boer (voorwoord) |
Titel: | Puur. Restaurant de Librije |
ISBN: | |
Uitgever: | Zwolle, Waanders Uitgevers, 1997 |
Bijzonderheid: | ebonden, karton, stofomslag, 4to., 128 blz., tekeningen Herman Brood, talrijke kleurenfoto´s, 1e druk |
Prijs: |
€ 7,50
€ 4,85
|
Meer info | Jonnie Boer (1965-) "Jonnie Boer (Giethoorn, 9 januari 1965) is een internationaal bekende chef-kok en eigenaar van driesterren-restaurant De Librije in Zwolle. Hij is getrouwd met Thérèse, tevens eigenaar, sommelier en gastvrouw in De Librije. Jonnie Boers grootvader was beroepsvisser en bracht hem het vissen op paling, snoek en snoekbaars bij. Hij begon als kok in een restaurant in de Overijsselse stad Steenwijk. Op vierentwintigjarige leeftijd werd hij chef-kok bij De Librije en enkele jaren later kochten Boer en zijn vrouw Thérèse het restaurant, waarna hem in 1993 de eerste Michelinster werd toegekend. Op zijn 33e, in 1999, volgde de tweede ster en daarmee was hij de jongste tweesterrenkok in Nederland. In 2004 was De Librije, na Parkheuvel in Rotterdam, het tweede restaurant in Nederland dat een derde ster kreeg. De natuur geldt als Jonnie Boers inspiratiebron. Samenvatting Jonnie Boer, uitbater en kok van het bekende sterren-restaurant De Librije in Zwolle, geeft een deel van zijn keuken geheimen prijs. In dit boek om van te watertanden biedt hij een aantal recepten van zijn succesrijke menukaart. Deze gastronomische hoogstandjes worden vergezeld van originele wijnsuggesties. Dit boek is als een maaltijd in aangenaam gezelschap: de fantasievolle auteur vertelt onderhoudend bijvoorbeeld over zijn wilde jeugd in Giethoorn, waar hij onder meer het stropersambacht leerde. Jan Bartelmans, culinair fotograaf legde de gerechten op uitbundige kleurenfoto's vast, daarbij letterlijk en niet minder uitbundig gesteund door het beeldende talent van Herman Brood. Staat: zgan Overijssel Zwolle Kookboeken Menu's Sterrenrestaurnats |
Boek bekijken |
Verzending via Postnl, DHL of DPD.
Normale verzendkosten.
Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen is DPD of DHL een goed optie: Ophalen bij DHL Servicepoint € 4.95
Afhalen is natuurlijk ook mogelijk
Normale verzendkosten.
Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen is DPD of DHL een goed optie: Ophalen bij DHL Servicepoint € 4.95
Afhalen is natuurlijk ook mogelijk
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.