Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. van Hoorn.


 

- Advies van de Bestuurscommissie inzake de bestemming en de cultuurhistorische revalorisatie van het Rijkscultureel Centrum Alten Biesen, voormalig landcommanderij van de Duitse Orde te Bilzen( Provincie Limburg).

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver:
Titel: Advies van de Bestuurscommissie inzake de bestemming en de cultuurhistorische revalorisatie van het Rijkscultureel Centrum Alten Biesen, voormalig landcommanderij van de Duitse Orde te Bilzen( Provincie Limburg).
ISBN:
Uitgever: Alden Biesen, Ministerie van Nationale opvoeding en Nederlandse Cultuur/ Rijkscultureel Centrum Landcommanderij Alden Biesen Bilzen (Rijkhoven), 1980.
Bijzonderheid: 1 volumes. 21x30 cm. original stiff wrappers. 244 pp. Met 97 zwart/wit illustraties en diverse plattegronden..
Prijs: € 17,50
Boek bekijken

Antiq. van Hoorn uit Nijmegen

zakelijk

Logo Antiq. van Hoorn

Wij hebben een uitgebreide collectie (antiquarische) boeken, prenten, prentbriefkaarten, lp's en stripalbums. Onze specialisatie is "natuur". Hebt u vragen, neemt u dan contact met ons op. Dat kan via de knop op deze webpagina ("Stel een vraag"), of telefonisch: 024-3223772. // Onze openingstijden zijn: op weekdagen van 11 tot 18 uur (donderdag koopavond tot 21 uur), op zaterdagen van 11 tot 17.30 uur en op zondagen van 12 tot 17 uur.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.