Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Cook, Robin - Vergiftigd

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cook, Robin - Vergiftigd
Schrijver: Cook, Robin
Titel: Vergiftigd
ISBN: 9789022984154
Uitgever: A.W. Bruna
Bijzonderheid: 1998, 1e druk, paperback, zeer goede staat, 384 blz.
Prijs: € 0,95
Meer info Dr. Kim Reggis is pas gescheiden, maar vastbesloten een goede vader te blijven voor zijn enige dochter Becky. Op een avond neemt hij Becky mee naar haar favoriete fastfoodrestaurant, waar ze zich te buiten gaan aan hamburgers en patat. Maar het feestje ontaardt in een regelrechte ramp als het meisje na enkele dagen ernstig ziek wordt. De etenswaren blijken besmet met de ecoli-bacterie.

Is de vergiftiging een gevolg van onhygiënische omstandigheden? Of werd de besmetting bewust veroorzaakt door een rivaliserende fastfoodketen of een gefrustreerde ex-medewerker? Kim is vastbesloten het raadsel op te lossen, maar stuit al gauw op tegenwerkingen. Instanties hullen zich in stilzwijgen en er wordt zelfs gedreigd met fysiek geweld.

Maar dan belandt Kim op een dodelijk spoor van intrige en schuld dat loopt van slachthuis naar directiekamer. Een spoor dat hij moet volgen in een race tegen de tijd, voordat er doden vallen.....
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.