Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Gómez Rufo, Antonio - De ziel der vissen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gómez Rufo, Antonio - De ziel der vissen
Schrijver: Gómez Rufo, Antonio
Titel: De ziel der vissen
ISBN: 9068016466
Uitgever: De Prom
Bijzonderheid: 2000, 1e druk, hardcover met stofomslag, zeer goede staat, 159 blz.
Prijs: € 1,85
Meer info Als zijn ouders overlijden besluit Bruno Weiss het kleine, bekrompen Oostenrijkse stadje Weisberg te ontvluchten. De negentiende eeuw loopt op zijn eind en Bruno reist door Europa, op zoek naar een plaats waar hij zich thuisvoelt. Teleurgesteld keert hij terug naar Oostenrijk, vastbesloten de wereld te gaan veranderen in zijn voordeel. Hij bedenkt een methode om aan de roulettetafel te spelen en te winnen. Het geld dat hij verdient, gebruikt hij om Weisberg in zijn macht te krijgen. Bruno Weiss vindt dat heel Europa uit zijn as zou moeten herrijzen en daarom begint hij andere stadjes te veroveren met zijn politiek van geld en corruptie, tot hij in een verrassend en dramatisch slot niet meer aan zijn lot kan ontsnappen.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.