Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Harrison, Stuart - De Sneeuwvalk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Harrison, Stuart - De Sneeuwvalk
Schrijver: Harrison, Stuart
Titel: De Sneeuwvalk
ISBN: 9026981791
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheid: 1999, hardcover met stofomslag, zeer goede staat, 335 blz.
Prijs: € 0,95
Meer info Na het dodelijk jachtongeluk van haar man probeert Susan met haar getraumatiseerde zoon Jamie haar leven weer op te bouwen in Little River Bend, een kleine stad in Noord-Amerika. Maar als na twintig jaar afwezigheid de ex-gevangene Michael Somers terugkeert naar het stadje, is de rust ver te zoeken. Zijn komst veroorzaakt een golf van emoties onder de bewoners van deze hechte gemeenschap, en Susan wordt hier tegen haar wil in meegesleurd. Met alle geweld probeert ze Jamie, die sinds zijn vaders dood niet meer heeft gesproken, tegen Michael te beschermen. Toch moet ze toezien hoe er langzaam een band ontstaat tussen de man en haar zoontje, als Michael een gewonde valk uit de handen van een jager heeft gered.

Een prachtige roman over het leven met al zijn jaloezie, bekrompenheid en rivaliteit, over de verbondenheid met de natuur, en over hoe een schitterende, wilde vogel de hoofdpersonen helpt met het verwerken van de traumatische gebeurtenissen uit hun verleden. De sneeuwvalk is een roman over mensen die, ondanks alles, hun mogelijkheid om lief te hebben herontdekken.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.