Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Spring, Howard - Mijn zoon, mijn zoon

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Spring, Howard - Mijn zoon, mijn zoon
Schrijver: Spring, Howard
Titel: Mijn zoon, mijn zoon
ISBN: 9032500783
Uitgever: De Kern
Bijzonderheid: 1980, 9e druk, hardcover met lichtbeschadigde stofomslag, goede staat, 288 blz.
Prijs: € 1,70
Meer info Van My son, my son werd door de BBC een zeer sfeervolle televisieserie gemaakt, waarvan de Nederlandse rechten gekocht werden door de TROS.
Mijn zoon, mijn zoon is de aangrijpende geschiedenis van William Essex, die opgroeit in de buurt van Manchester. Hij weet zich op te werken van bakkersknecht tot speelgoedfabrikant, en geraakt door zijn verstandshuwelijk met Nellie Moscrop in goeden doen. William schrijft in zijn vrije tijd korte verhalen en romans en dat levert hem nogal wat succes op. Minder geluk valt hem ten deel bij de opvoeding van zijn zoon Oliver, een arrogante, over het paard getilde jongen. Een crisis ontstaat als William na de dood van zijn echtgenote verliefd raakt op de beeldschone jonge Livia, en Oliver zijn rivaal wordt.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.