Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Arnold Groningen.


 

Gramsbergen-Hoogland, Y.H., Deveer, M.A.J., Leezenberg, M.G. - Persoonlijke kwaliteit / inzicht, oefening, en ontwikkeling van competenties

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gramsbergen-Hoogland, Y.H., Deveer, M.A.J., Leezenberg, M.G. - Persoonlijke kwaliteit / inzicht, oefening, en ontwikkeling van competenties
Schrijver: Gramsbergen-Hoogland, Y.H., Deveer, M.A.J., Leezenberg, M.G.
Titel: Persoonlijke kwaliteit / inzicht, oefening, en ontwikkeling van competenties
ISBN: 9789001774202
Uitgever: Noordhoff
Bijzonderheid: In zeer goede staat. 4e dr., 2010, 295pp, paperback
Prijs: € 2,50
Meer info Met behulp van Persoonlijke kwaliteit krijg je inzicht in de kwaliteiten waarover je in je latere beroepspraktijk moeten beschikken. Het gaat hierbij om competenties en vaardigheden die in beroeps- en functieprofielen worden genoemd en waar in personeelsadvertenties naar wordt gevraagd.In deze derde herziene druk wordt meer aandacht besteed aan de cognitieve- en gevoelsaspecten van persoonlijke groei en de ontwikkeling tot gewaardeerd medewerker van eigentijdse organisaties. Een groot aantal oefeningen over deze thema's is toegevoegd.

Door middel van vragenlijsten krijg je enig inzicht in gedrag dat mensen vertonen die over bepaalde kwaliteiten beschikken. Voor het (verder) ontwikkelen van de kwaliteiten kun je gebruik maken van adviezen en oefeningen. Bovendien wordt in deze editie veel gebruik gemaakt van beeldmateriaal.

Het boek kan in instroomprogramma's, propedeuse en hoofdfase worden ingezet. Het is geschikt voor verschillende vormen van onderwijs, zoals competentieonderwijs, projectonderwijs, probleemgestuurd onderwijs en thematisch onderwijs. De opzet maakt het boek bij uitstek geschikt voor zelfwerkzaamheid. Persoonlijke kwaliteit is bij uitstek bruikbaar voor het werken aan persoonlijke ontwikkelingsplannen (POP's), portfolio's en het SMART-maken van actieplannen. Ook wordt het boek veel gebruikt bij studieloopbaan- en stagebegeleiding.
Boek bekijken

Arnold Groningen uit Groningen

particulier

Logo Arnold Groningen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.