Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Artistiek Bureau.


 

Hans Verhagen - Cocon. Cyclus.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hans Verhagen - Cocon. Cyclus.
Schrijver: Hans Verhagen
Titel: Cocon. Cyclus.
ISBN:
Uitgever: (Amsterdam: Thomas Rap, [maart] 1967.)
Bijzonderheid: Meer afbeeldingen op www.artistiekbureau.com
Prijs: € 25,00
Meer info 145 x 212 mm. Gelijmd met omslag. (24) p. (niet opengesneden dubbelbladen). Gedrukt in roze, groen en zwart [in een oplage van 1000 exemplaren]. Typografie Wim Wandel. Eerste druk. Nieuwe Boeken 2. Omslag langs de randen licht verschoten. Iets los.

Ex bibliotheca Ivan Sitniakowsky (1944-2014).

Met een los vel kopijpapier van het Algemeen Handelsblad, waarop Sitniakowsky vragen heeft getypt voor en aantekeningen heeft gemaakt tijdens een interview. In het Algemeen Handelsblad van 5 april 1967 stond Sitniakowsky’s interview, onder de titel ‘Hans Verhagen: “Ik leef in een schijnwereld”’.

‘De winkelprijs is voor die dagen uitzonderlijk hoog: ƒ 8,90, toen de prijs van een dikke roman. [...] K. Schippers noemt Cocon later in HP “een mijlpaal in de poëzie van de jaren ’60”.‘ (Tegen alle bloedvergieten en kanariepieten in, p. 19)
Boek bekijken

Artistiek Bureau uit Groningen

zakelijk

Logo Artistiek Bureau

Artistiek Bureau is een antiquariaat annex uitgeverij, opgericht in 2019 door Nick ter Wal. Artistiek Bureau is lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en de International League of Antiquarian Booksellers. Kamer van Koophandel Groningen 73792640.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.