Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boek2.


 

Cohen, Job (voorwoord); Sabine Bison (verhaaltje), Susan Ruiter (ill.) - Pollie en Pepper en het geheim van het Stakenbos - Pollie and Pepper and the secret of the Stacken Forest. (Gevolgd door foto's van en illustraties uit het werk van diverse beeldende kunstenaars, die werk afstonden aan de stichting Pallieter)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cohen, Job (voorwoord); Sabine Bison (verhaaltje), Susan Ruiter (ill.) - Pollie en Pepper en het geheim van het Stakenbos - Pollie and Pepper and the secret of the Stacken Forest.  (Gevolgd door foto's van en illustraties uit het werk van diverse beeldende kunstenaars, die werk afstonden aan de stichting Pallieter)
Schrijver: Cohen, Job (voorwoord); Sabine Bison (verhaaltje), Susan Ruiter (ill.)
Titel: Pollie en Pepper en het geheim van het Stakenbos - Pollie and Pepper and the secret of the Stacken Forest. (Gevolgd door foto's van en illustraties uit het werk van diverse beeldende kunstenaars, die werk afstonden aan de stichting Pallieter)
ISBN:
Uitgever: Pallieter, plm 201x, (eerste druk), 95 blz.
Bijzonderheid: Linnengebonden, als nieuw, met naast elkaar tekst in het Engels en het Nederlands; bevat werk en beschrijvingen van de volgende beeldende kunstenaars: Ad Arma, Lolke van der Bij, Joop Cromvoets, Han van Hagen, Laan Irodjojo, Hans van Liempt, Henk ...
Prijs: € 10,85
€ 4,40
Boek bekijken

Boek2 uit Maarssen

zakelijk

Logo Boek2

Betaal gelijk met Ideal, dan zorgen wij voor snelle verzending. CHECK OOK UW SPAM voor als u toch liever eerst een mail met bankgegevens ontvangt. Porto Belgie 8,50 euro. Vragen? info@boek2.nl - 0654380560

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.