Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Gemerde van Y. - Zoet!

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gemerde van Y. - Zoet!
Schrijver: Gemerde van Y.
Titel: Zoet!
ISBN: 9789048001842
Uitgever: Dut
Bijzonderheid: 2007/paperback/207 pp/als nieuw/past in brievenbus
Prijs: € 6,00
Meer info Manuela heeft het goed voor elkaar: hoewel ze nog maar net klaar is met de kunstacademie wordt ze gescout door een galeriehouder. Ze krijgt een eerste solotentoonstelling en er worden vier kunstwerken aangekocht door een verzamelaar.

Ook privé gaat het Manuela voor de wind. Ze vindt een huurster voor de bovenverdieping van haar nieuwe huis in de Amsterdamse Pijp en de nieuwe buurvrouw lijkt al snel een goede vriendin te worden. Maar dan krijgt Manuela een vreemd telefoontje, en een tweede, en een derde. En daar blijft het niet bij. Een anonieme persoon dringt op afschuwelijke wijze haar leven binnen. Langzamerhand bekruipt haar het akelige gevoel dat haar belager iemand is die haar diepste geheimen kent.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.