Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Suidgeest, Koen - Why I Cry on Air Planes

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Suidgeest, Koen - Why I Cry on Air Planes
Schrijver: Suidgeest, Koen
Titel: Why I Cry on Air Planes
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Gebonden, hardcover, 280p, past NIET in brievenbus
Prijs: € 9,50
Meer info Het fotoboek Why I cry on airplanes is een persoonlijke reflectie van documentairemaker Koen Suidgeest op mensen die onder uitdagende omstandigheden leven. Ze gaan gebukt onder armoede, worden onderdrukt, of openlijk gediscrimineerd. Echter, ze putten hoop en kracht uit hun liefde voor het leven en de overtuiging dat ze waardevolle en complete individuen zijn.
Als reflectie op zijn reizen voert Koen de terugvlucht op als de rode draad die de verhalen verbindt. Als een project voltooid is en hij vastgesjord zit in een vliegtuigstoel, dienen deze mensen met hun indrukwekkende verhalen zich aan in zijn gedachten. Ze hebben hem geraakt.
Als documentaire filmmaker werkt hij ruim 15 jaar in afgelegen gebieden, in arme landen en met onderdrukte bevolkingsgroepen. Terwijl hij films maakt, verzamelt hij ook beelden - foto’s die hij al die tijd heeft bewaard in een persoonlijk archief. In Why I cry on airplanes krijgen deze foto’s eindelijk de kans hun bewogen verhalen te vertellen.
Why I cry on airplanes is een boek dat je raakt op emotioneel vlak, maar het genereert ook nieuwsgierigheid naar die andere culturen, stammen of bevolkingsgroepen. Bij elk nieuw beeld daagt het je uit om een bladzijde verder te reizen en wéér een ander universum te ontdekken.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.