Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Rozendaal, Simon - Het is mijn lijf. Een nieuwe revolutie patient power

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rozendaal, Simon - Het is mijn lijf. Een nieuwe revolutie patient power
Schrijver: Rozendaal, Simon
Titel: Het is mijn lijf. Een nieuwe revolutie patient power
ISBN: 9789059111431
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, 2005
Bijzonderheid: 118 pp, paperback, in goede staat
Prijs: € 4,00
Meer info Na black power, women's power en homo power dient zich een volgende omwenteling aan: patiënten die de macht willen grijpen. Ze zijn niet meer tevreden met een taakverdeling waarbij artsen, de farmaceutische industrie, en de overheid de dienst uitmaken. Nee, het is hun lijf, en zij willen invloed op welke geneesmiddelen er ontwikkeld worden, op wat er in het biomedisch laboratorium gebeurt, op researchbudgetten, op wat artsen voorschrijven. In 'Het is mijn lijf' portretteert wetenschapsjournalist Simon Rozendaal de opmars van Patiënt Power aan de hand van acht patiënten die niet lijdzaam toezien wat hen overkomt maar die het heft in eigen handen nemen. Zoals het Amerikaanse echtpaar dat zelf het laboratorium induikt en daar een geneesmiddel ontwikkelt voor de ziekte van hun kinderen. Een Nederlandse die lotgenoten uit alle windstreken met raad en daad bijstaat over de aandoening die ook haar elk jaar meer verlamt. De Bulgaarse die een internationaal onderzoeksproject heeft opgezet om de bizarre kwaal van haar dochters te bestuderen.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.