Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Loe, Erlend - Muleum

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Loe, Erlend - Muleum
Schrijver: Loe, Erlend
Titel: Muleum
ISBN: 9789044512991
Uitgever: Uitgeverij De Geus, 2010
Bijzonderheid: 188 pp, harde kaft met omslag, in goede staat
Prijs: € 3,50
Meer info ‘We storten neer. Houden van je. Doe wat je wilt. Pappa.’ Dat sms’je krijgt de achttienjarige Julie vlak voordat haar ouders en broer omkomen bij een vliegtuigongeluk boven Centraal-Afrika. Julie blijft achter in de kapitale familievilla, met vele miljoenen en maar één wens: ook te sterven, maar dan wel in stijl.
Als haar ingenieuze zelfmoordpogingen allemaal mislukken, smeed ze bizarre plannen om het werk door anderen te laten opknappen: zo sluit ze zich op in een Roemeense kippenfarm in de hoop vogelgriep te krijgen, wil ze Mohammed-karikaturen tekenen om opgeblazen te worden door moslimextremisten en vliegt ze de wereld rond met obscure Afrikaanse vliegmaatschappijen, omdat die de meeste kans op neerstorten geven …
Tijdens haar omzwervingen houdt ze een dagboek bij en denkt ze steeds vaker na over de vraag of het leven misschien toch niet aantrekkelijker is dan de dood: daartoe stelt ze zichzelf interessante vragen, die verrassende antwoorden opleveren.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.