Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Braunburg, Rudolf - Landing in Rio

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Braunburg, Rudolf - Landing in Rio
Schrijver: Braunburg, Rudolf
Titel: Landing in Rio
ISBN: 9789020401721
Uitgever: L.J. Veen, Wageningen, 1978
Bijzonderheid: Gebonden met stofomslag, 264 bladzijden
Prijs: € 3,00
Meer info Bernhard Strehlau is een van de meest ervaren piloten van de Duitse Luchtvaartmaatschappij. Maar uitgerekend hij veroorzaakt op 13 juni 1976 de grootste ramp in de burgerluchtvaart, wanneer zijn DC-10 met 378 passagiers en 14 bemanningsleden vlak voor de landing op de luchthaven van Rio de Janeiro neerstort; de officiële verklaring luidt: menselijk falen. Andreas Ahlfs, een zeer bekend luchtvaartjournalist en goede vriend van Strehlau, gelooft hier intuïtief niet in en ook op aandringen van de jonge weduwe van Strehlau komt hij over naar Brazilië en begint zelf een onderzoek naar deze ramp. Aanvankelijk merkt hij weinig van tegenwerking, maar wanneer er doden in zijn omgeving vallen, weet hij zich omringd door een meedogenloze vijand.
De reconstructie van een afschuwelijke misdaad en de naspeuringen van een volhardend journalist zijn de hoofdthema's in de nieuwste roman van Rudolf Braunburg, die alom door de pers wordt geprezen als Duitsland's beste misdaadschrijver. Braunburg, die zelf jarenlang piloot is geweest, heeft zijn eigen ervaringen knap verweven in deze boeiende roman.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.