Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

- Het nageslacht van Klaas Jaspers' Reijne en Aagje Huiberts', gehuwd op 6 maart 1739 te Krommenie. De volledige genealogie van een familie uit de Zaanstreek met een schets van de ontwikkeling van dit gebied.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Het nageslacht van Klaas Jaspers' Reijne en Aagje Huiberts', gehuwd op 6 maart 1739 te Krommenie. De volledige genealogie van een familie uit de Zaanstreek met een schets van de ontwikkeling van dit gebied.
Schrijver:
Titel: Het nageslacht van Klaas Jaspers' Reijne en Aagje Huiberts', gehuwd op 6 maart 1739 te Krommenie. De volledige genealogie van een familie uit de Zaanstreek met een schets van de ontwikkeling van dit gebied.
ISBN: 9789071123115
Uitgever: Reijne Stichting, Krommenie / Stichting Uitgeverij Noord-Holland, Wormer
Bijzonderheid: Gebonden met stofomslag, 1989, 464 blz. Met foto's, facsimile's en een index. Pakketpóst.
Prijs: € 20,00
Meer info Naast de geslachtsnaam Reijne komen in de genealogie talrijke andere families aan de orde, waaronder: Aafjes, Baartse, Bakker, Beeker, Booij, Brasser, Dekker, Dik, Eecen, Frikkee, Glijnis, De Goede, Gorter, Grimm, (De) Groot, Hardebol, Hos, De Jager, De Jong(h), Jongejans, Kalis, Kleijn, Koel, Kramer, Krijgsman, Kromhout, Kwist, Van Leeuwen, Van Luit, Luyting, Mantel, Oortwijn, Ouweltjes, Planteijdt, Raat, Roos, Schipper, Slooten, Sman, Spaander, Stolp, Ubbels, Vink, Visser, (De) Vries, Waagmeester, Wouda en IJff. Een uitvoerig register besluit dit "magnum opus".
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.