Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenZoeken.


 

Pavord, Tony - Fisher, Rod - Met een voorwoord van Nora Scully Tack - Het paard en zijn gezondheid. De complete stalapotheek stal apotheek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pavord, Tony - Fisher, Rod - Met een voorwoord van Nora Scully Tack - Het paard en zijn gezondheid. De complete stalapotheek stal apotheek
Schrijver: Pavord, Tony - Fisher, Rod - Met een voorwoord van Nora Scully Tack
Titel: Het paard en zijn gezondheid. De complete stalapotheek stal apotheek
ISBN:
Uitgever: 1994 La Riviera Zwolle
Bijzonderheid: Hardcover in goede staat, 198 blz. met vele illustr.
Prijs: € 4,50
Meer info In deze handleiding voor de gezondheid en verzorging van uw paard beschrijven specialisten uitgebreid de anatomie en diverse ziektebeelden van het paard. Het paard is vatbaar voor een verscheidenheid aan ziekten, waarvan vele voorkomen kunnen worden door een oplettende eigenaar.
De complete stalapotheek behandelt het gezond functioneren van het paard en maakt de lezer attent op mogelijke stoornissen. Specifieke omstandigheden worden in detail beschreven met informatie over het nemen van preventieve maatregelen, het vaststellen van symptomen en het eventuele tijdstip waarop professionele hulp moet worden ingeroepen.
De complete stalapotheek is rijk geïllustreerd met foto’s en tekeningen. Het boek bevat de meest recente veterinaire bevindingen op een toonaangevende en zeer begrijpelijke manier verwoord. Nora Scully Tack, een autoriteit op het gebied van paarden, schreef het voorwoord.
Boek bekijken

BoekenZoeken uit Lisse

zakelijk

Logo BoekenZoeken

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.