Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekmakelaar.


 

Agtmael, Antoine van - De nieuwe multinationals. Hoe bedrijven uit Brazilië,China, korea en Mexico westerse markten overnemen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Agtmael, Antoine van - De nieuwe multinationals. Hoe bedrijven uit Brazilië,China, korea en Mexico westerse markten overnemen
Schrijver: Agtmael, Antoine van
Titel: De nieuwe multinationals. Hoe bedrijven uit Brazilië,China, korea en Mexico westerse markten overnemen
ISBN: 9789047000259
Uitgever: Business Contact
Bijzonderheid: 2007, Paperback, 415 pp
Prijs: € 15,00
Meer info Als nieuw.

Corus, het Nederlands-Engelse staalbedrijf, werd overgenomen door het Indiase Tata. Wie had er ooit eerder van deze gigant gehoord? En staan ons nog meer van dergelijke overnames te wachten?
Antoine van Agtmael, expert op het gebied van emerging markets, beschrijft in zijn nieuwe boek de multinationals die binnen niet al te lange tijd de machtsbalans op de wereldmarkt zullen verschuiven.

Deze multinationals komen nu eens niet uit Amerika of Europa, maar voornamelijk uit landen met opkomende economieën, zoals Brazilië, Mexico, Korea, India en China. De grote namen zijn Haier, Yue Yuen, Embraer, Infosys -- en nog vele andere die ons onbekend in de oren klinken.

Met zijn unieke kennis van (investeringen in) opkomende economieën onthult Van Agtmael wat dit voor bedrijven zijn, en hij analyseert hoe ze strategisch opereren, kunnen groeien, de top bereiken en hun westerse concurrenten uit de markt drukken. Maar tegelijk laat hij zien hoe westerse bedrijven hiervan kunnen leren en zich ertegen teweer kunnen stellen.
Boek bekijken

boekmakelaar uit Maastricht

zakelijk
Betaling met paypal is mogelijk.
Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.