Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekmakelaar.


 

Hendriks, John - Bouw je eigen webserver voor insiders + CD-ROM

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hendriks, John - Bouw je eigen webserver voor insiders + CD-ROM
Schrijver: Hendriks, John
Titel: Bouw je eigen webserver voor insiders + CD-ROM
ISBN: 9789039524206
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheid: 2005, 208 pp., hardcover. NIEUWSTAAT
Prijs: € 7,50
Meer info Absolute nieuwstaat.

Met een eigen webserver bouwt u aan flexibiliteit. U bent immers heer en meester waar het de configuratie en uitrusting van het systeem betreft. Bovendien beschikt u over nagenoeg onbeperkte schijfruimte om ál uw audio- en videomateriaal online te zetten. Het inrichten, tunen en onderhouden van uw webserver vormt ook nog eens een interessante uitdaging. De ingrediënten zijn eenvoudig: uw oude pc van de vorige generatie, uw bestaande internetverbinding en uw selectie uit diverse goedkope en zelfs gratis verkrijgbare software.

Dit praktijkgerichte boek helpt u bovenstaande ingrediënten stap voor stap om te zetten in een hostingpakket dat zijn weerga niet kent. Natuurlijk maakt u eerst uitgebreid kennis met de diverse basisbegrippen (domeinnamen, internetverbindingen, DNS, TCP/IP en dergelijke). Het belangrijkste is echter de praktijk: u installeert de benodigde programma's om uw oude pc in een echte webserver om te toveren.

Op de bij het boek behorende cd-roms staat software die u bij het bouwen van een eigen webserver kunt gebruiken. Het gaat om volledige versies van onder andere IP Updater, Apache en BulletProof FTP Server en een probeerversie van Microsoft Windows Server 2003. Tevens vindt u op de cd-rom dit boek als e-book.
Boek bekijken

boekmakelaar uit Maastricht

zakelijk
Betaling met paypal is mogelijk.
Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.